The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Bruno Mars с най-много номинации за Американските музикални награди
Bruno Mars с най-много номинации за Американските музикални награди
Bruno Mars с най-много номинации за Американските музикални награди Петък, 13.10.2017 г., 15:19 ч. Сред номинираните тази година доминират мъжете

Bruno Mars получи най-много номинации за Американските музикални награди тази година. Претендентите в шест категории бяха обявени в сутрешния блок “Добро утро, Америка” от R&B звездата Ciara, а останалите бяха публикувани във Фейсбук.

Bruno има 8 номинации, а след него с по пет са Ed Sheeran, Drake, Kendrick Lamar, The Chainsmokers и The Weeknd.

Тази година за престижната статуетка за "Артист на годината" се борят само мъже - това са Bruno, Ed, The Chainsmokers, Drake и Kendrick Lamar. Изпълнителят на "24К Мagic" ще се конкурира с Ed и Drake и за титлата "Любим певец". Rihanna, Alessia Cara и Lady Gaga се състезават в женската категория.

Drake и Bruno са в конкуренция и в категорията "Албум на годината", където фигурира и The Weeknd.

"Shape of You" на Ed Sheeran, "Despacito" на Luis Fonsi, Daddy Yankee и Justin Bieber и "Closer" на The Chainsmokers и Halsey са сред номинираните за песен на годината.

"Shape of You", "Despacito" и "That's What I Like" на Bruno Mars се състезават и за видео на годината.

През 2016-а Drake получи рекордните 13 номинации и спечели три награди. Тази година церемонията по връчване на Американските музикални награди ще се проведе на 19-и ноември.

Коментари