The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
FSB се събират за юбилеен концерт
FSB се събират за юбилеен концерт
FSB се събират за юбилеен концерт Вторник, 07.03.2017 г., 09:32 ч. Легендарната българска рок група ще отбележи 40 години на сцената през октомври
Легендарната българска рок група FSB ще отбележи 40-годишния си юбилей на сцена с грандиозен концерт в столичната зала "Арена Армеец“.

На 7 октомври (събота) публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите и любими на поколения българи класики – "След десет години”, "Високо”, "Няма как”, "Не така”, "Обичам те до тук” и много други незабравими композиции.

Впечатляващото юбилейно събитие няма да мине без изненади. На една сцена ще излязат настоящите членове на култовата група - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, както и специално завърналият се от Германия за концерта Александър Бахаров.

FSB е единствената българска рок банда, удостоена с най-високото отличие за музикални постижения – "Грами". Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния хит на José Feliciano “Cielito Lindo”.

Препълнените концертни зали и стадиони, милионите почитатели и огромните тиражи на техните албуми са равносметката за 40 години на върха.

Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. Актуална информация за концерта ще намерите в официалната фейсбук страница на събитието.
Коментари