The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Излезе нов сингъл на George Michael
Излезе нов сингъл на George Michael
Излезе нов сингъл на George Michael Четвъртък, 07.09.2017 г., 21:25 ч. "Fantasy" е записана в края на 80-те и е трябвало да бъде част от албума “Listen Without Prejudice”

8 месеца след смъртта на George Michael излезе нов негов сингъл. Песента “Fantasy” е записана в края на 80-те и е трябвало да бъде част от албума на легендарния музикант “Listen Without Prejudice”, но така и не е била издадена. Нейна версия все пак излиза на плочата за американския музикален пазар с вечния сингъл на Michael “Freedom”Появява се и в специалното издание на албума “Faith” през 2011г.

Дни преди внезапната си смърт на Коледа миналата година певецът помолил Nile Rodgers да преработи парчето за преиздаването на легендарния му албум от 90-те. Именно творението на композитора беше представено днес в британско радио.

“Fantasy” е включена в списъка с песните в албума “Listen Without Prejudice/MTV Unplugged”, който излиза на 20-и октомври.

След смъртта на George Michael се появиха слухове, че той е оставил цели три неиздадени албума.

Освен новата версия на популярната музикална колекция, ще бъде представен и документален филм, озвучен с гласа на George Michael. Във “Freedom” участват Liam Gallagher, Elton John, Nile Rodgers и Mark Ronson.

Коментари