The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Първи трейлър на “Отмъстителите: Безкрайната война I”
Първи трейлър на “Отмъстителите: Безкрайната война I”
Първи трейлър на “Отмъстителите: Безкрайната война I” Четвъртък, 30.11.2017 г., 10:23 ч. Победата в битката срещу злото не е гарантирана, но загубите изглеждат неизбежни

След дълго очакване първите кадри от филма “Отмъстителите: Безкрайната война I” най-после са факт. Това е началото на края на една от основните истории във Вселената на Marvel и вероятно ще бъде нещо като кулминация на сюжетните линии на много от героите в нея.

Във видеото най-могъщите супергерои на Земята, всички, които сме гледали до момента във франчайза, срещат страховит противник в лицето на обезумелия титан Танос.

Тор, Железният човек, Черната пантера, Локи, Спайдърмен, Доктор Стрейндж, Хълк, Бъки Барнс (Зимният войник), Черната вдовица, която е станала блондинка и брадясалият Капитан Америка - всички те ще се изправят в епична битка срещу героя на Josh Brolin, за да спасят света от поробване и унищожение.

Победата не е гарантирана, но загубите изглеждат неизбежни. По-рано президентът на студиото Marvel загатна, че това ще е краят за някои от героите.

“Отмъстителите: Безкрайната война I” излиза по кината в България в края на април 2018г. Година по-късно ще излезе и продължението на мащабната продукция.

От Marvel планират да заснемат още 20 филма от необятната си комиксова вселена.

Коментари