The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Roger Waters отново в България през май 2018г.
Roger Waters отново в България през май 2018г.
Roger Waters отново в България през май 2018г. Вторник, 26.09.2017 г., 11:34 ч. Концертът на легендарния музикант в София е част от световното му турне "Us + Them"

Творческият гений на Pink Floyd Roger Waters стартира грандиозно, единствено по рода си турне, а както вече стана ясно София отново ще е една от спирките му.

Waters се завръща в Европа през 2018 година с новото си забележително турне "Us + Them", в което ще представи както най-великите хитове на Pink Floyd, така и песни от новия си албум.

В София концертът ще е на 4-и май 2018г. в столичната зала „Арена Армеец” от 20:00 часа.

Билетите ще бъдат на цени от 70 до 180 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим. Продажбата им стартира на 28 септември (четвъртък) от 11:00 часа, съобщиха организаторите на събитието.

"Us+Them" ще покаже най-доброто от първокласното творчество на Waters, с хитове от най-великите албуми на Pink Floyd ("Wish You Were Here", "The Wall", "Animals", "Dark Side of the Moon"), както и песни от новия му албум "Is This the Life We Really Want?", който беше посрещнат изключително позитивно от критиците.

Заглавието на турнето произлиза от песента “Us And Them”, която е част от издадения през 1974-та година и продаден в мултимилионен тираж албум на Pink Floyd - "The Dark Side of the Moon".

"Тръгваме на път с ново шоу", каза Roger Waters. „То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с Pink Floyd и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички до сега", споделя още музикантът.

Легендарните изпълнения на Roger Waters са характерни с покоряващите си сетивни преживявания, включващи най-съвременните аудио-визуални ефекти и разтърсващ, кристален звук. Новото турне, след месеци подготовка, ще покори феновете с внушителното си представяне и ще ги отведе на едно незабравимо, музикално пътешествие.

"Roger Waters – Us + Them" отбелязва първото европейско турне на музиканта след "The Wall Live" (2010-2013), което беше напълно разпродадено. То беше посетено от над 4 милиона фенове по света в рамките на 219 концерта, включително в България. "The Wall Live" до момента е най-касовото турне на солов изпълнител в историята.

Коментари