The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Selena Gomez има най-много последователи в Instagram
Selena Gomez има най-много последователи в Instagram
Selena Gomez има най-много последователи в Instagram Четвъртък, 30.11.2017 г., 09:26 ч. Най-харесваната снимка в приложението е на Beyonce

Обявиха музикалните звезди с най-много последователи в Instagram през тази година.

Selena Gomez продължава да е Кралицата на приложението със 130 милиона последователи, от които над 34 милиона са събрани само през 2017-а. На второ място с 15 милиона по-малко фенове в платформата е Ariana Grande, която също е увеличила фенбазата си с 30 милиона профила. Следват Beyonce със 108 милиона и Taylor Swift със 104 милиона.

Великолепната петорка завършва с единствения мъж в топ 10 - гаджето на Selena, Justin Bieber, който има скромните 93 милиона последователи.

Нейно Величество Beyonce пък може да се похвали с най-харесваната снимка в Instagram за тази година. Фотографията, с която на 1-и февруари певицата обяви, че е бременна с близнаци, събра одобрението на 11 милиона и 100 000 последователи на звездата.

На второ място е друга бебешка снимка - тази, с която футболната звезда Cristiano Ronaldo обяви раждането на дъщеря си Alana Martina.

Третото място е за снимката на Selena Gomez и най-добрата й приятелка в болницата, направена след бъбречната трансплантация, на която се подложи изпълнителката. Това е една от петте снимки на певицата в топ 10 на най-харесваните кадри в Instagram.

Коментари