The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Принцовете Уилям и Хари с роли в “Междузвездни игри”
Принцовете Уилям и Хари с роли в “Междузвездни игри”
Принцовете Уилям и Хари с роли в “Междузвездни игри” Понеделник, 21.08.2017 г., 14:21 ч. Кралските особи са били на снимачната площадка на филма миналата година, издаде Джон Бойега

Британските принцове Уилям и Хари са записали кратки сцени за новия филм от поредицата „Междузвездни войни“, но все още не е ясно дали тяхната поява ще влезе в окончателната версия на филма. Това заяви една от звездите на новата трилогия от сагата – Джон Бойега.  

По думите на 25-годишния актьор, който ще се върне в ролята на Фин и в новото продължение „Последните джедаи“, кралските особи, както и актьорът Том Харди, са били на снимачната площадка на филма миналата година. Той обаче отказа да коментира и нито потвърди, нито отрече дали те ще играят щурмоваци.

В интервю за Радио 4 на Би Би Си Бойега заяви, че не може вече да пази тайната за появата на кралските особи и Харди на снимачната площадка. „До гуша ми дойде с тези тайни за принц Уилям. Те бяха на снимачната площадка – бяха там. Том Харди също“, призна актьорът.

През април миналата година Уилям и Хари посетиха снимачната площадка на „Междузвездни войни“ в Лондон и се предполага, че тогава са били заснети откъсите с тях. Тогава източник разкри, че официално е било съобщено, е братята ще разгледат снимачната площадка и ще обядват с екипа.

„Това, което наистина се случи, беше, че режисьорът дойде и им каза, че е време „да ги облекат“ и те се запътиха към отдела по костюмите“, каза той. Тогава говорител на принцовете нито отрече, нито потвърди техните роли.

Източник и снимка: БГНЕС

Коментари