Adam Levine и Behati Prinsloo имат трето дете

30 януари 2023
Adam Levine Behati Prinsloo
Снимка от Instagram

Adam Levine и Behati Prinsloo вече са родители на трето дете, съобщи сп. People. Двойката на този етап не е потвърдила раждането на бебето, а изданието не дава повeче информация. 

Певецът и манекенката са съпрузи от 2014 г. и имат две дъщери - 5-годишната Dusty Rose и 4-годишната Gio Grace. Двамата обявиха през септември, че 34-годишната Behati отново е бременна.

Новината за третото бебе беше последвана от скандал заради твърденията на няколко жени, че са имали връзка с 43-годишният певец. Първа през септември манекенката Sumner Stroh публикува видео в TikTok, в което призна, че с Adam в продължение на около година са имали интимни отношения. Тя дори каза, че той се надявал да кръсти следващото си дете на нея, ако тя е съгласна. Stroh обясни, че е била млада и наивна и се извини на семейството му за изневярата. 

След като видеото обиколи като пожар интернет, певецът отрече да е имал връзка със Stroh, но призна, че е "преминал границата" в период от живота си, за който сега съжалява. В изявлението си той добави: "Жена ми и семейството ми са най-важното нещо на света за мен. Да бъда толкова наивен и глупав, че да рискувам единственото нещо, което наистина е важно за мен, е най-голямата грешка в живота ми". Междувременно още жени разказаха, че са получавали неприлични съобщения от фронтмена на Maroon 5. 

Новини