The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Adele e неразпознаваема в промото на "На живо в събота вечер"
Adele e неразпознаваема в промото на
Снимка: кадър YouTube
Adele e неразпознаваема в промото на "На живо в събота вечер" Петък, 23.10.2020 г., 17:21 ч. Певицата ще бъде водеща на комедийното телевизионно шоу

Adele се връща в светлината на прожекторите и в шоуто "На живо в събота вечер", този път като ведеща, а музикален гост на епизода ще бъде певицата H.E.R.

Двете звезди носят предпазни маски в промото на предаването, заради което настава малко объркване. "Здравейте, аз съм Adele и ще водя "Saturday Night Live" тази седмица, с музикален гост H.E.R.", казва изпълнителката на "Hello", на което комедийната актриса Kate McKinnon, също с маска, реагира объркано: "Чакай, тя или тя?", като посочва двете певици последователно. Накрая шеговито казва, че тя ще е музикалния гост тази седмица.

Adele e напълно неразпознаваема с маска на лицето, след голямата физическа промяна, която претърпя през последната година и половина. Звездата се подложи на строга диета и усилени тренировки, и вече е в перфектна форма, както се вижда и от видеото. Според запознати, тя искала да бъде здрава и енергична, за да може да се грижи добре за сина си.

Коментари