Adele на 34 г.: Никога не съм била по-щастлива

Певицата празнува със скромно пижамено парти

07 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

Adele никога не е била по-щастлива. Звездата сподели свои снимки с последователите си в социалните мрежи по случай 34-ия си рожден ден, който беше на 5-и май. 

Британската певица благодари с публикация с Instagram на своите почитатели за страхотните пожелания и се отдаде на размисли за това колко се е променил животът ѝ през последната година. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Adele (@adele)

"Каква разлика може да донесе една година! Ако времето продължи да лекува и да изглажда гънките в живота му, както прави през последните няколко години, то нямам търпение да навърша 60! Никога не съм била по-щастлива! Толкова много уроци, толкова много благословени моменти, за които да съм благодарна. Така е на 34 г. и ми харесва много! Благодаря ви за пожеланията, обичам ви, винаги!”, написа тя към две снимки, на които е в градината без грим и облечена в черна мини рокля с буфан ръкави. 

Според нейните приятели, Adele е празнувала рождения си ден със скромно пижамено парти. Снимки в социалните мрежи показват малка компания заедно с певицата, които гледат филма с Julia Roberts от 1991 г. “Врагът в моето легло”.

 

Новини