Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Adele почете жертвите на пожара в "Гренфел"
Adele почете жертвите на пожара в
Снимка: БГНЕС
Adele почете жертвите на пожара в "Гренфел" Понеделник, 15.06.2020 г., 14:29 ч. Певицата участва във виртуална служба по случай третата годишнина от трагедията в Лондон

Adele направи емоционално видеообръщение по време на виртуална служба в памет на жертвите от пожара в лондонския небостъргач "Гренфел". Некачествената изолация на "кулата" с жилища за социално слаби хора пламна през 2017-а, а в пламъците загинаха 72-ма души.

Adele изрази подкрепа за оцелелите и семействата на жертвите и настоя политиците да вземат необходимите мерки подобна трагедия да не се повтаря в бъдеще.

Британската звезда подкрепя пострадалите при пожара от самото начало - тя участва в петиция за публично разследване на причините за случая и дари средства за засегнатите. Adele присъства и на първата официална служба в памет на жертвите, където благодари на пожарникарите, борили се със стихията близо 24 часа.

Adele в топ форма за рождения си ден

Видеопосланието беше първата публична поява на живо на изпълнителката откакто се превърна в истинска сензация с драстичната си визуална промяна. Вече повече от година Adele следва здравословен хранителен режим и тренира усилено, а резултатът е минус 45 килограма от теглото й. 

Коментари