Adele приключи окончателно със Simon Konecki

Съдия е подписал документите за подялба на имуществото на британската звезда с бившия ѝ съпруг

05 март 2021
social
Снимка от кадър YouTube

Adele и съпругът ѝ Simon Konecki официално са разведени, две години, след като се разделиха, съобщи електронното издание на Daily Mail.

Съдия е подписал споразумението за подялба на имуществото, постигнато със съдействието на медиатори.

32-годишната британска певица и 46-годишният ѝ съпруг са подали миналия месец споразумението за подялбата на имуществото, като състоянието на певицата се оценява на 140 милиона британски лири, пише американското издание US Weekly. Двойката обяви раздялата си през април 2019 г. и пет месеца по-късно Adele подаде молба за развод.

Двамата ще имат съвместно попечителство над сина им Angelo, който е на осем години.

През април миналата година съд в Лос Анджелис уважи иск на певицата детайлите по развода да не стават публично достояние. Семейството притежава имот в Лос Анджелис, САЩ, и два във Великобритания.

Източници съобщиха за британския в. The Sun, че макар Adele и Simon, който е изпълнителен директор на благотворителна организация, да са се разделили като приятели, се наложило да потърсят външно съдействие, за да договорят подялбата на имуществото си.

Смята се, че спорове са възникнали около разпределението на състоянието на Adele от 140 милиона британски лири, както и на семейните имоти, оценявани на близо 35 милиона британски лири.

Новини