Adele разби сърцата на феновете си с нова песен

Междувременно стана ясно, че звездата е събрала повече зрители от наградите "Оскар"

18 ноември 2021
social
Снимка от facebook

Adele направи изумително красиво изпълнение на една от новите си песни. Малко преди премиерата на новия ѝ албум "30" звездата публикува в Instagram видео, в което пее разбиващата сърца балада “To Be Loved”.

В клипчето, което продължава 6 минути, Adele е седнала удобно на дивана в дневната и пее под акомпанимента на пиано. Възторжените коментари на феновете не закъсняха, като някои подчертаха лекотата, с която тя изпълнява дори високите тонове (препоръчваме да намалите малко звука към финала).

“To Be Loved” е една от 12-те песни в новия албум на певицата, който излиза на 19-и ноември.

Междувременно стана ясно, че Adele е по-популярна от наградите "Оскар" (не че сме се съмнявали). На 14 ноември американската телевизия CBS излъчи специално предаване, с интервю и концерт на Adele. Разговорът беше с Oprah Winfrey, пред която певицата отговори на редица въпроси за живота си. Музикалното шоу се състоя пред обсерваторията „Грифит“ в Лос Анджелис и на него присъстваха звездни гости като Leonardo Di Caprio и Selena Gomez.

Оказва се, че интересът към телевизионното събитие е бил по-голям от този към наградите “Оскар”. The Hollywood Reporter съобщи, че 9,9 млн. зрители са седнали пред екраните, докато филмовите отличия са били проследени от 500 000 души по-малко. 

 

 

Новини