Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ал Бано и Ромина Пауър отново в София
Ал Бано и Ромина Пауър отново в София
Ал Бано и Ромина Пауър отново в София Понеделник, 15.07.2019 г., 17:39 ч. Концертът ще е в зала Арена Армеец на 2 декември

Италианският дует Ал Бано и Ромина Пауър отново се завръща с турне, в което е включена и София! Юбилейната обиколка е посветена на 40 годишната им кариера - годините, в които са изпълнили най-големите си и обичани хитове!

Турнето ще бъде наистина специално и ще включва впечатляваща сценография, изцяло хитов репертоар, сценични ефекти и мултимедия с кадри от невероятната кариера на дуета, изпълнена с много музика и незабравими срещи с публиката им по цял свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената - ще разкажат истинската „приказка“ за Ал Бано и Ромина Пауър, чрез музиката и песните на звездната двойка през всичките тези 40 години, които са едни от най-запомнящите се и емблематични златни хитове на италианската популярна музика.

Ал Бано и Ромина Пауър са вестители и на посланията към човечеството за един по-хуманен, добър, толерантен и мирен свят. Потвърждение за това са хитовите им песни Liberta, Felicita, Ci sara, Cara terra mia, Ma il cuore no, Angeli, Sempre sempre и много други, изпяти през шеметната им кариера!

В концертния им репертоар са включени всички техни златни хитове, изпяти през годините на тяхната невероятна кариера до днес. Останалото ще бъде чуто и видяно на 2 декември в Арена Армеец София, когато в спектакъла им ще вземат участие и гости, част от изненадите за българските фенове!

Концертът на Al Bano & Romina Power ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 5 000 души. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпортал, както и онлайн на www.ticketportal.bg Първите 100 билета от всяка ценова категория ще бъдат с 10% отстъпка! Продажбата стартира на 16 юли (вторник) 2019 г.

Снимка: БГНЕС

 

Коментари