Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Alanis Morissette с почетна награда от "Жените в музиката"
Alanis Morissette с почетна награда от
Снимка: instagram
Alanis Morissette с почетна награда от "Жените в музиката" Понеделник, 18.11.2019 г., 10:29 ч. Традиционните наградите на Billboard ще бъдат раздадени през декември

Музикалната библия Billboard ще връчи за 14-и път отличията си за “Жените в музиката”. Събитието ще се проведе в Лос Анджелис, а сред почетните носителки на наградите тази година са Alanis Morissette, Nicki Minaj и Brandi Carlile.

Morissette ще получи наградата “Икона” за нейния принос към музикалната индустрия, който се продължава десетилетия. Певицата има над 21 милиона продадени албума до момента.
Рап звездата Minaj ще отнесе приза “Game Changer”, след като се превърна в първата жена със 100 сингъла в класацията Billboard Hot 100.

След година участия във фестивали и няколко награди “Грами”, както и заради дългогодишните й усилия за опазване на човешките права, Carlile ще бъде почетена с наградатa “Пионер”.

“Жените в музиката на Billboard е ежегодна възможност да отпразнуваме неоспоримото влияние на дамите в индустрията. Тази година с почетните отличия за Alanis Morisette, Brandi Carlile и Nicki Miniaj, се радваме да подчертаем разнородната група жени, които надхвърлят границите", каза главният редактор на Billboard Hannah Karp.

Миналата година носителки на почетните отличия бяха Cyndi Lauper, Janelle Monae, SZA, Kacey Musgraves и Ariana Grande, която беше обявена и за Жена на годината.

Церемонията ще се състои на 12-и декември.

Коментари