Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ален Делон се възстановява след инсулта
Ален Делон се възстановява след инсулта
Ален Делон се възстановява след инсулта Понеделник, 12.08.2019 г., 10:21 ч. Информацията за здравословното състояние на френския актьор дойде от сина му

Синът на известния френски актьор Ален Делон - Ален-Фабиен Делон, съобщи, че баща му се чувства по-добре след инсулта, претърпян преди няколко седмици. "Благодаря ви за многото съобщения, които докоснаха сърцето ми. Както виждате, той се чувства все по-добре и ви целува", написа Ален-Фабиен Делон в Инстаграм.

В четвъртък беше съобщено, че актьорът е претърпял инсулт преди няколко седмици и сега се възстановява в швейцарска клиника.

В средата на юни беше съобщено, че Делон е хоспитализиран във Франция поради пристъпи на мигрена.

Френският театрален и филмов актьор, режисьор и сценарист Ален Делон стана популярен с ролите си във филмите „Роко и неговите братя“ (1960), „Самурай“ (1967), „Двама в града“ (1973) и много други.

Ален Делон е носител на наградата "Сезар" за филма "Нашата история" и почетна награда на Берлинския международен филмов фестивал. В края на май, по време на кинофестивала в Кан 2019, Делон спечели почетната „Златна палма” за цялостен принос в киното.

Коментари