Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Alicia Keys отново ще води наградите "Грами"
Alicia Keys отново ще води наградите
Снимка: БГНЕС
Alicia Keys отново ще води наградите "Грами" Четвъртък, 14.11.2019 г., 09:35 ч. Номинациите за призовете ще бъдат обявени на 20-и ноември

За втора поредна година Alicia Keys ще бъде водеща на наградите “Грами”. 62-та церемония, която отличава заслужилите музикални изпълнители, ще се състои на 26-и януари следващата година в “Стейпълс Център” в Лос Анджелис. Награди “Грами” се връчват в 84 категории, а номинациите ще бъдат обявени на 20-и ноември.

“Първоначално си мислех, че това миналата година ще е еднократно начинание, но когато отново ми се предостави възможност, изобщо не се колебах да се завърна като домакиня на церемонията”, каза в изявление певицата в “Добро утро, Америка”. “Миналата година беше много силно преживяване за мен. Не само, че усещах любовта от цялата зала, но и от целия свят, което ми доказа силата на музиката да лекува и да обединява хората”.

“От “най-добър нов изпълнител” до водеща на церемонията, Alicia Keys е символ на артистичността в музикалната общност вече над две десетилетия”, заяви от своя страна президентът на Американската звукозаписна академия Deborah Dugan. “Миналата година беше доказателство за нейната обаятелна креативност и ние сме във възторг, че тя ще се завърне на сцената на наградите “Грами” като водеща”.

Keys ще бъде едва третата жена и първата музикална изпълнителка, която води шоуто повече от веднъж. Телевизионната знаменитост Ellen DeGeneres беше водеща на церемонията през 1996г. и 1997г., а комедийната актриса Rosie O'Donnell заемаше поста през 1999 и 2000г. Само още две жени са водили церемонията, но по веднъж - Whoopi Goldberg през 1992г. и Queen Latifah през 2005г. 

По-рано този месец носителката на 15 награди “Грами” издаде ремикс на песента си с Miguel “Show Me Love”, в който участва рапъра 21 Savage.

Премиерата на автобиографията на Alicia Keys “More Myself”, която трябваше да излезе този месец, беше отложена за март следващата година.

81UrEZEvQWL.jpg

Коментари