Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Alicia Keys с музикално послание за героите на нашето време
Alicia Keys с музикално послание за героите на нашето време
Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
Alicia Keys с музикално послание за героите на нашето време Четвъртък, 23.04.2020 г., 17:06 ч. Суперзвездата посвещава песента „Good Job“ на хората, борещи се с COVID-19

Международната музикална икона Alicia Keys успя отново да стопли милиони сърца и да им подари надежда, с новия си емоционален сингъл „Good Job“, издаден в чест на невъзпятите герои на нашето време. Носителката на цели 15 награди „Грами“ пише песента миналата година, заедно със съпруга си, продуцента Swizz Beatz, хитмейкъра The Dream и Avery Chambliss, и ще я включи в предстоящия си едноименен албум "ALICIA", който излиза по-късно тази година. За световната премиера на видеото към парчето, Keys сключи парньорство със CNN за кампанията им за борба срещу COVID-19.

„Good Job“ е първоначално посветена на всички невъзпяти герои в живота на Alicia, като майка й, която се бори да я отгледа сама в Ню Йорк, както и много други хора, които често остават незабелязани и пренебрегнати от обществото. Keys решава, че глобалната пандемия, в която всички се намираме, е най-подходящия момент да издаде парчето и да отправи послание към хората.

„Независимо дали се борите на първа линия в болниците или едновременно с работа, отглеждане на семейство и обучение на деца вкъщи, разнасяте поща, храна и пратки или се борите с лични проблеми заради COVID-19, разбирам ви. Виждаме ви, обичаме ви и ви благодарим“, споделя Keys.

Песента ще бъде използвана и за музикална тема на кампанията „Героите на CNN“, която чества обикновените хора, превърнали се в спасители по време на пандемията. В петък всички зрители ще бъдат поканени да споделят снимки и видеа на хора от техните общества, които вършат полезни дела, за да направят света по-добро, здравословно и безопасно място. Всяка седмица CNN ще излъчва колекция с героите по телевизията, както и в дигиталните и социалните си платформи.

„Парчето на Alicia перфектно улавя най-позитивното от всичко, което виждаме и преживяваме по време на тази пандемия – нормални хора, които се активизираха максимално, за да откликнат и помогнат на света, който има най-голяма нужда от тях сега“, коментира Jeff Zucker, председател на WarnerMedia News & Sports. „За нас е чест да си партнираме с Alicia и да споделим вдъхновяващата й работа със света, изказвайки благодарност на всички тези герои“.

Alicia Keys е съвременна ренесансова дама – носител на 15 награди „Грами“, артист, автор, музикант, продуцент, успешна актриса, автор на бестселъри на "Ню Йорк Таймс", талантлив филмов, телевизионен и Бродуей продуцент, бизнес дама и силен активист. От издаването на монументалния й дебютен албум "Songs in A Minor" през 2001 г., Keys е продала над 65 милиона копия и е изградила несравним репертоар от хитове и постижения. Предстоящият й седми студиен албум "ALICIA" ще излезе по-късно тази година. Първият сингъл от него, „Show Me Love“, е 11-тият й трак, класирал се на първо място в Billboard Adult R&B Songs. Keys издаде новата си книга "More Myself: A Journey" на 31-и март, която дебютира под #3 в списъка на бестселърите на "Ню Йорк Таймс".

Коментари