Anastacia обяви: “I’m Outta Lockdown”

Певицата празнува края на локдауните с европейско турне

26 ноември 2021
social
Снимка от facebook

Anastacia тръгва на европейско турне следващата година. А заглавието на обиколката е остроумно и почти гениално - “I’m Outta Lockdown - The 22nd Anniversary”. То е закачлива препратка нейния хит “I'm Outta Love” и отражение на една доста ненормална реалност. 

Музикалното пътешествие трябвало да се случи миналата година за отбелязване на 20 години от появата на дебютния сингъл и албума на певицата "Not That Kind", но по обясними причини е била отложена. Сега с този слоган Anastacia подчертава възможността най-после да се освободи от ковид рестрикциите и да се върне на сцената. Той е измислен от самата изпълнителка, докато по време на първия локдаун заради пандемията започнала леко да откача. 

"Беше на шега", разказва тя пред OfficialCharts.com, "Свърши ми сапунът Dove. И започнах да си пея "I'm Outta Dooooove" и ми хрумна, че когато всичко това приключи, мога да нарека турнето си "I'm Outta Lockdown". Може би ще трябва да променя и някои от другите песни? Какво ще кажете за "Left Inside Alone"?". (вместо оригиналното заглавие на песента "Left Outside Alone" - бел. ред.)

Новото турне е малко закъсняло за годишнината, но пък 22-ра годишнина на каквото и да било в музикалната индустрия си е повод за празник. 

"На този етап, човек е благодарен да има и повече от една годишнина", казва Anastacia, "Дори това да стигнеш до двуцифрено число е нещо красиво. А след локдауна музиката е по-важна отвсякога, а музиката на живо - още повече, защото тя ни беше отнета". 

В началото на новото хилядолетие Anastacia завладя класациите с песни като "I'm Outta Love", "One Day In Your Life" и "Left Outside Alone". 

"Тези песни и техният ефект не бяха нарочно. Имах доста щастливи случайности. Нямах никаква идея какво е хитова песен, нито дали една от тях е такава, нито дори дали хората ще я харесат", споделя звездата за музикалното си наследство. 

По всичко личи обаче, че музиката ѝ се е харесала на много хора. Три сингъла на Anastacia влизат в топ 10 на Великобритания, а шест нейни албума намират място сред първите 10 най-продавани заглавия в британската класация. 

Американската певица също така заяви, че следващата година ще издаде и нови песни с повече ритъм: "Със сигурност. Ще бъдат точно такива, каквото ги искате. Това е моята рецепта! Така че мога поне да "нахраня" своите хора!", казва през смях звездата. 

Турнето “I’m Outta Lockdown - The 22nd Anniversary” започва на 18-и септември в Швейцария и ще завърши на 15-и ноември във Великобритания. Билетите вече са в продажба.

Новини