Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Angelina Jolie се изправя срещу Michelle Pfeiffer
Angelina Jolie се изправя срещу Michelle Pfeiffer
Angelina Jolie се изправя срещу Michelle Pfeiffer Сряда, 15.05.2019 г., 10:35 ч. Конфликтът се развива в първите кадри от продължението на “Господарката на злото”

Киностудиото Disney представи тийзър трейлър на предстоящия филм “Злодеида: Господарката на злото”, продължение на лентата от 2014г. “Господарката на злото”. Клипът разкрива завръщането на героинята на Angelina Jolie Злодеида и на Спящата красавица Аврора, в ролята Elle Fanning.

Историята в новия филм се развива няколко години след края на събитията в първия. Трейлърът загатва за конфликт между Злодеида и героинята на Michelle Pfeiffer кралица Игрит, и разкрива магическите способности на злата фея.

В описанието на филма, режисиран от Joachim Rønning, се казва, че “историята продължава да изследва сложните отношения между рогатата фея и бъдещата кралица (Аврора) докато се обединяват срещу нови противници, за да защитят магическите същества в приказните кралства”.  

“Господарката на злото 2” ще излезе по кината през октомври. В актьорския състав са също Harris Dickinson, Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple Lesley Manville и Robert Lindsay.

Това е един от няколкото нови игрални филми, вдъхновени от класическите анимации на Disney, които излизат тази година. Предстои да видим също нови версии на “Аладин” и “Цар Лъв”.

Коментари