The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Аня Тейлър-Джой се е омъжила за любимия си Малкълм Макрей
Аня Тейлър-Джой се е омъжила за любимия си Малкълм Макрей
Снимка: БГНЕС
Аня Тейлър-Джой се е омъжила за любимия си Малкълм Макрей Вторник, 19.07.2022 г., 07:30 ч. Щастливото събитие се е състояло в САЩ

Звездата от сериала на Netflix "Дамски гамбит" Аня Тейлър-Джой се е омъжила за любимия си Малкълм Макрей на малка интимна сватба, разкрива "Page Six". Щастливото събитие се е състояло в САЩ, преди актрисата да отлети за Австралия, за да продължи снимките на "Фюриоса", предисторията на "Лудия Макс: Пътят на яростта".

26-годишната актриса за първи път предизвика слухове, че е сгодена за 27-годишния музикант и актьор миналия месец, след като се появи с диамантен пръстен. Младоженците бяха забелязани в понеделник в Сидни, а Тейлър-Джой, облечена в пуловер и дънки, беше видяна да носи годежния си пръстен.

Въпреки че са били дискретни, смята се, че двойката се среща от миналата година. Източници твърдят, че новоженците планират да направят по-голяма церемония, когато се върнат в САЩ.

Тейлър-Джой и Макрей дебютираха на червения килим на афтърпартито на Vanity Fair за Оскарите през февруари, а тя даде първия си публичен коментар за него пред британския Vogue през март.

Тейлър-Джой трябва да участва в следващите два филма за "Лудия Макс", включително в предисторията "Фюриоса".

Коментари