Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ар Кели е обвинен в още 11 сексуални престъпления
Ар Кели е обвинен в още 11 сексуални престъпления
Ар Кели е обвинен в още 11 сексуални престъпления Петък, 31.05.2019 г., 17:14 ч. Четити от новите обвинения са от най-сериозния клас престъпления в щата Илинойс и са със задължителна присъда от 6 до 30 години затвор

Певецът Ар Кели е обвинен в още 11 сексуални престъпления, твърдят американски медии, цитирани от БГНЕС. Съдебните протоколи показват, че те се отнасят до сексуално насилие и малтретиране на непълнолетни на възраст между 13 и 16 години, и ако се докажат, те носят много по-тежки присъди от предишните му обвинения.

Ар Кели трябва да се върне в съда след седмица, за да се изправи срещу новите си обвинения.

По-рано тази година срещу R&B изпълнителят бяха заведени 10 дела за тежко престъпно сексуално насилие. Той не се призна за виновен и е освободен под гаранция.

Ако той бъде осъден по предходните обвинения, в които участват четири предполагаеми жертви, трима от които са непълнолетни, Ар Кели може да лежи от три до седем години в затвора.

Адвокатът на Ар Кели Стив Грийнбърг заяви, че последните обвинения не са свързани с нов случай.

„Той бе обвинен отново за същия случай. Това е един и същи случай, само обвиненията са малко по-различни, но иначе същата предполагаема жертва, същото време, същите факти. Очакваме и същите резултати”, написа той в Туитър.

Репортерът от "Чикаго трибюн" съобщава, че 4 от новите обвинения са от най-сериозния клас престъпления в щата Илинойс и са със задължителна присъда от 6 до 30 години затвор.
Четирите обвинения са за тежко сексуално посегателство, две за сексуално насилие и пет за тежко сексуално насилие.

Снимка: БГНЕС

 

Коментари