The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Арестуваха Ryan Coogler по подозрения за банков обир
Арестуваха Ryan Coogler по подозрения за банков обир
Снимка: кадър YouTube
Арестуваха Ryan Coogler по подозрения за банков обир Четвъртък, 10.03.2022 г., 14:10 ч. Режисьорът на “Черната пантера” влязъл в банка, за да изтегли пари от сметката си

Режисьорът на световния кинохит на Marvel “Черната пантера” е бил арестуван като заподозрян за банков обир.

През януари полицията в Атланта, Джорджия се отзовала на сигнал от банков клон, че човек с шапка, слънчеви очила и предпазна маска на лицето подал лист на служителката на касата, на който пишело, че иска да изтегли 12 000 долара възможно най-дискретно. Жената се притеснила и активирала алармата. Служителите на реда пристигнали на място и сложили белезници на заподозрения, както и на двама души, които го чакали пред банковия клон в луксозен джип.

Оказало се обаче, че човекът зад маската бил известният режисьор Ryan Coogler и той веднага бил освободен. 

“Не трябваше да се стига до такава ситуация. Но от банката реагираха по задоволителен за мен начин и приключихме случая”, коментира Coogler пред медии, след като полицейският доклад беше публикуван от сайта TMZ. В него се уточнява, че банковата служителка е била чернокожа бременна жена.

“Много съжаляваме за инцидента. Не трябваше да се случва и се извинихме на г-н Coogler”, заяви говорител на банката. 

35-годишният Coogler е в щата Джорджия, където работи по продължението на “Черната пантера”. “Уаканда завинаги” се очаква в кината през ноември.

 

Коментари