The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ariana Grande получи наградата “Жена на годината” на Billboard
Ariana Grande получи наградата “Жена на годината” на Billboard
Ariana Grande получи наградата “Жена на годината” на Billboard Петък, 07.12.2018 г., 12:56 ч. Музикалното списание награждава известни дами, които са “вдъхновение за поколения жени"

Ariana Grande получи наградата "Жена на годината" на Billboard на гала вечеря, която се състоя в Ню Йорк. Всяка година музикалното списание награждава известни дами, които "имат значителен принос за бизнеса, и които с работата и продължителния си успех вдъхновяват поколения жени".

25-годишната певица заяви пред присъстващите в залата, че парадоксално, това е била най-добрата година в кариерата й досега и най-лошата в личен план. И увери жените по света, че не са сами в трудностите и страданията си, защото известните дами също се борят с живота, дори и да изглежда все едно всичко при тях е наред.

Ariana се завърна към музиката след атентата в Манчестър след неин концерт миналата година, раздели се с дългогодишния си приятел Mac Miller и се сгоди внезапно за Pete Davidson. По-късно обаче рапърът почина от свръхдоза и Grande още преживява загубата. А малко след като научи трагичната новина, тя се раздели с комика.

Сред останалите наградени на церемонията бяха Cyndi Lauper, която беше отличена като икона на R&B музиката, а Janelle Monae получи приза за новаторство. Водеща на шоуто беше британската певица Ellie Goulding.

Коментари