Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ариана Гранде саботира наградите „Грами“
Ариана Гранде саботира наградите „Грами“
Ариана Гранде саботира наградите „Грами“ Петък, 08.02.2019 г., 15:12 ч. След сериозен спор, продуцентите на "Грами" удовлетвориха желанието й, но настояха те да изберат втората песен от появата й на събитието.

Феновете на Ариана Гранде ще бъдат много разочаровани, защото нито ще я чуят как пее, нито ще я видят на наградите „Грами“ на 10 февруари. Звездата не само няма да излезе на сцената, но дори няма да присъства на събитието след скандал с продуцентите на шоуто.

Източник разкри пред Върайъти, че певицата се чувства изключително обидена, след като й бе отказано да изпълни "7 Rings" - последния сингъл от предстоящия й албум, който излиза на пазара два дни преди събитието.

След сериозен спор, продуцентите на "Грами" удовлетвориха желанието й, но настояха те да изберат втората песен от появата й на събитието. Това окончателно убедило младата да откаже да се яви на събитието, въпреки че е номинирана в две категории – за най-добро вокално изпълнение на песента "God Is A Woman" и най-добър албум за "Sweetener".

Коментари