The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Ashton Kutcher се обяснил в любов с песента „You and Tequila”
Ashton Kutcher се обяснил в любов с песента „You and Tequila”
Снимка: БГНЕС
Ashton Kutcher се обяснил в любов с песента „You and Tequila” Неделя, 02.10.2022 г., 10:08 ч. Актьорът прекалил с алкохола и признал на Мила Кунис - „Побъркам съм по теб и текилата!“

Аштън Къчър сподели подробности за началото на връзката си с Мила Кунис в предаването Our Future Selves.

В поредното предаване участвал и кънтри певецът Кени Чесни (известен и с краткия си брак с Рене Зелуегър). Оказва се, че изпълнение на Чесни е вдъхновило Аштън да си спомни как за първи път е признал за любовта си на Мила.

„Първият път, когато казах на жена ми, че я обичам, беше на твоята песен You and Tequila ("Ти и Текила"). Трябва да съм прекалил с текилата. Появих се в къщата й пиян в два през нощта и просто започнах да викам: „Побъркам съм по теб и текилата!“. Признах й любовта си, а тя каза: "Не го казвай, ако не го чувстваш истински. Когато утре се събудиш с махмурлук, ще ме обичаш ли все още?" Събудих се на следващата сутрин и й казах: "Все още те обичам".

Чесни беше изненадан от тази история: "Нямах представа, че съм участвал в толкова интимен момент от живота ви", каза музикантът.

Къчър и Кунис се познават от много години: те се срещнаха на снимките на сериала "Шоуто от 70-те", когато актьорът беше на 20 години, а бъдещата му съпруга само на 15. Според сюжета те играеха влюбена двойка и Мила веднъж призна, че именно на снимачната площадка се целувала за първи път в живота си. Актьорите се залюбиха много по-късно, през 2012 г., след като Аштън се разведе с Деми Мур.

Аштън и Мила се ожениха три години по-късно. Двамата имат две деца, 7-годишния Уайът и 5-годишния Димитри.

Коментари