The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
“Аватар 2” вече има официално заглавие
“Аватар 2” вече има официално заглавие
Снимка: twitter
“Аватар 2” вече има официално заглавие Четвъртък, 28.04.2022 г., 15:10 ч. James Cameron показа кадри от новия филм в Лас Вегас

Очакваното с години продължение на филма “Аватар” вече има официално заглавие. Нови впечатляващи кадри от предстоящото завръщане в Пандора бяха представени от режисьора James Cameron по време на тазгодишния форум CinemaCon в Лас Вегас, където се събират собствениците на кина.

В “Avatar: The Way of Water” ще се завърнат в ролите си от оригинала от 2009 г. Zoe Saldana, Sam Worthington и Sigourney Weaver, a сред новите попълнения е Kate Winslet.

По време на презентацията Cameron съобщи също, че визуално обновена версия на първия филм ще излезе по кината на 23-и септември, за да припомни на зрителите историята, преди премиерата на продължението на 16-и декември. Режисьорът планира още три филма. 

"Аватар" отново е на върха по приходи

Тийзър трейлърът, който беше показан пред публиката на CinemaCon, ще започне да се излъчва в кината от 6-и май, преди прожекциите на филма от киновселената на Marvel "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта".  

Коментари