The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Avril Lavigne получи звезда на Алеята на славата
Avril Lavigne получи звезда на Алеята на славата
Снимка: БГНЕС
Avril Lavigne получи звезда на Алеята на славата Четвъртък, 01.09.2022 г., 14:26 ч. Точно 20 години след издаването на нейния дебютен албум “Let Go”

Avril Lavigne била на 16-години, когато за първи път посетила Холивуд. Тогава тя се снимала легнала до една от звездите на прочутата Алея на славата със суитшърт с надпис “Скейтбордингът не е престъпление”. Това се случва две години преди момичето да се изстреля до статуса на една от големите музикални звезди. Тогава тя не е и подозирала, че две десетилетия по-късно, облечена със същата дреха, ще позира за нова снимка, но до собствената си звезда на Алеята. 

Изпълнителката на "Sk8er Boi" получи честта да открие плочата с нейното име на церемония в сряда, 20 години след издаването на нейния дебютен албум “Let Go”. Сред публиката бяха годеникът ѝ Mod Sun и нейният добър приятел и колега Machine Gun Kelly. 

“Спомням си как гледах тези легенарни имена, но не можех и да мечтая моето да е до тях”, каза Lavigne в речта си, “Това е откачено. Много съм благодарна. Това вероятно е един от най-страхотните дни в живота ми… Днес обичам да правя музика повече от всякога. Чувствам се много вдъхновена. И се надявам един ден някой 16-годишен от малък град, който е дошъл в Холивуд изпълнен с мечти и надежди, да види тази звезда и да си каже “Боже мой, моето име също може да бъде тук някой ден”. Защото наистина може. Какви невероятни 20 години и нямам търпение за следващите 20!”.  Lavigne благодари на семейството си за подкрепата, както и на продуцента L.A. Reid, който я е открил едва на 15 години в “един малък град в Онтарио, Канада”, и е повярвал в нея.

Песента "Sk8er Boi" на Avril е номинирана за “Грами” и за “Видео на годината” на наградите на MTV през 2003 г. Останалото е история.

Коментари