Avril Lavigne получи звезда на Алеята на славата

Точно 20 години след издаването на нейния дебютен албум “Let Go”

01 септември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Avril Lavigne била на 16-години, когато за първи път посетила Холивуд. Тогава тя се снимала легнала до една от звездите на прочутата Алея на славата със суитшърт с надпис “Скейтбордингът не е престъпление”. Това се случва две години преди момичето да се изстреля до статуса на една от големите музикални звезди. Тогава тя не е и подозирала, че две десетилетия по-късно, облечена със същата дреха, ще позира за нова снимка, но до собствената си звезда на Алеята. 

Изпълнителката на "Sk8er Boi" получи честта да открие плочата с нейното име на церемония в сряда, 20 години след издаването на нейния дебютен албум “Let Go”. Сред публиката бяха годеникът ѝ Mod Sun и нейният добър приятел и колега Machine Gun Kelly. 

“Спомням си как гледах тези легенарни имена, но не можех и да мечтая моето да е до тях”, каза Lavigne в речта си, “Това е откачено. Много съм благодарна. Това вероятно е един от най-страхотните дни в живота ми… Днес обичам да правя музика повече от всякога. Чувствам се много вдъхновена. И се надявам един ден някой 16-годишен от малък град, който е дошъл в Холивуд изпълнен с мечти и надежди, да види тази звезда и да си каже “Боже мой, моето име също може да бъде тук някой ден”. Защото наистина може. Какви невероятни 20 години и нямам търпение за следващите 20!”.  Lavigne благодари на семейството си за подкрепата, както и на продуцента L.A. Reid, който я е открил едва на 15 години в “един малък град в Онтарио, Канада”, и е повярвал в нея.

Песента "Sk8er Boi" на Avril е номинирана за “Грами” и за “Видео на годината” на наградите на MTV през 2003 г. Останалото е история.

Новини