The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Avril Lavigne пусна “Bite Me”, първата си нова музика след 2019
Avril Lavigne пусна “Bite Me”, първата си нова музика след 2019
Снимка: Орфей Мюзик
Avril Lavigne пусна “Bite Me”, първата си нова музика след 2019 Неделя, 14.11.2021 г., 08:00 ч. Avril ще стартира световно турне през 2022

Мултиплатинената звезда Avril Lavigne пусна “Bite Me”, първата си нова музика след 2019, и дебютира в лейбъла на Travis Barker, DTA Records.  

Посрещайки Avril в DTA Records, Barker казва, “С Avril сме приятели от дълго време, но мисля, че съм неин фен от по-дълго. Тя е истинско лошо момиче и икона като изпълнител, автор на песни и присъствие. Влязохме в студиото по-рано тази година, забавлявахме се толкова много и разбрах, че искам да я попитам да се присъедини към екипа на DTA. Толкова съм ентусиазиран, че сега тя е част от лейбъла. Нямам търпение всички да изживеят невероятната музика, която е на път да пусне“.  

Avril продължи “Винаги съм се възхищавала на Travis и работата му.  Първият път, когато работихме заедно, бе преди 15 години по албума ми ‘The Best Damn Thing’ и наистина се радвах да го гледам как се развива към продуцента, който е днес. Прекарахме много време в писане на песни и в работа по записа заедно, а подписването с лейбъла DTA бе като съвършения дом за мен и музиката ми.  Travis разбира гледната ми точка като музикант, креативния ми процес като артист и целите ми в този етап от кариерата ми. Вълнувам се да пусна ‘Bite Me’. Това е химн за осъзнаването на стойността ти, какво заслужаваш, и да не даваш втори шанс, когато не го заслужават“.  

Готова да се бори както никога досега, високо енергичния трак “Bite Me” е съвместно продуциран от Barker, John Feldmann и Mod Sun.  Официалното музикално видео – режисирано от Hannah Lux Davis –  е на финалните етапи от продукцията. Миналата седмица Avril сподели пост в TikTok, който загатна за подписването с DTA Records с неин клип с Travis в изпълнение на част от “Bite Me”, който събра над 10 милиона гледания и 1.5 милиона „харесвания“ само за няколко дни.

Avril ще стартира световно турне през 2022, чиито дати неизбежно ще бъдат разкрити. Очаквайте още от Avril Lavigne много скоро.

 

Коментари