Автомобил на The Offspring се запали на пътя

Всички от бандата са добре

08 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

The Offspring увериха, че са в добре, след като една от колите им се запали в Канада, докато пътували за концерт.  

В Twitter от бандата обясниха, че пътували за шоу в Квебек, когато нещо излетяло от автомобила пред тях и се заклещило под една от техните коли. 

Кратко видео към публикацията показва горящ черен джип встрани на пътя. 

Всички от групата и техния екип са добре, но от The Offspring коментираха, че “багажа, паспортите, лаптопите и всичко друго е унищожено”. 

В крайна сметка те са стигнали до мястото на концерта и не са отменили изявата си. 

Китаристът Kevin “Noodles” Wasserman публикува в акаунта си в Instagram галерия, в която има и снимки на останките от изгорелия джип. “Никой не пострада. Всички излязоха от автомобила невредими… можеше да е много по-лошо… Нашият екип върши много по-тежка работа от нас, за да може ние да звучим и да изглеждаме колкото се може по-добре на сцената. Техните пътувания и работни дни са винаги по-дълги от нашите и не бихме могли да им благодарим достатъчно за всичко това. Да ги видим да преминават през нещо подобно е много неприятно и плашещо. Радвам се, че всички са ОК!”, написа той към кадрите. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Noodles (@thegnudz)

В момента The Offspring са на турне в Северна Америка в подкрепа на последния им албум “Let The Bad Times Roll”. След края на обиколката там на 13-и август, те ще се отправят към Япония, Бразилия и Австралия. Групата ще посети и Европа през май следващата година.

“Let The Bad Times Roll” излезе през април миналата година. Това е десети албум в дискографията им и първата нова музика на групата от девет години.

 

Новини