Backstreet Boys и NSYNC планират съвместно турне

Идеята се зародила на събитие миналия месец

05 юли 2021
social
Снимка от кадър Instagram

Една от мечтите на милиони фенки на бойбандите по света е на път да се сбъдне.

Преди няколко седмици AJ McLean и Nick Carter от Backstreet Boys се обединиха с Joey Fatone и Lance Bass от NSYNC. Четиримата се събраха в супергрупа, наречена "Back-Sync". Дебютното им изпълнение беше по време на събитие в Лос Анджелис през юни. Заедно те представиха емблематичния хит на NSYNC от 2000 г. "Bye Bye Bye", както и незабравимото парче на Backstreet Boys "I Want It That Way", разбира се, с оригиналната хореография. Клипчета от изявата бяха публикувани в социалните мрежи, включително от самите певци.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nick Carter (@nickcarter)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от AJ McLean (@aj_mclean)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lance Bass (@lancebass)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lance Bass (@lancebass)

Пред Variety Carter заяви, че от участието им в събитието се е зародила идеята и за супергрупа с всички членове от двете банди. Четиримата говорили за турне и евентуално - за общ албум.

McLean добави, че желанието е да се съберат всички - петимата от Backstreet Boys и петимата от NSYNC, но не е сигурен дали това ще е възможно. Под най-голям въпрос за подобна инициатива е участието на Justin Timberlake, който е сериозно ангажиран със самостоятелните си изяви като певец и актьор, а освен това вече е татко и на две момчета, което също сериозно запълва графика му.

Новини