Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Барабанистът на Aerosmith съди бандата
Барабанистът на Aerosmith съди бандата
Снимка: БГНЕС
Барабанистът на Aerosmith съди бандата Четвъртък, 23.01.2020 г., 09:10 ч. Музикантите отказали да го включат в състава за изпълнението на церемонията на наградите “Грами”

Барабанистът на Aerosmith Joey Kramer даде на съд музикантите от състава за това, че несправедливо са го изключили от бандата преди шоуто за наградите "Грами".

В съдебния си иск Kramer изтъква, че през 2019 година е получил незначителна травма. Заради нея той временно бил преустановил репетициите и концертните си изяви с групата. През есента на миналата година отново бил готов да се присъедини към бандата, но му било отказано. Според Kramer това противоречи на условията на подписания от него договор.

Заради случилото се той няма да може да участва в изявата на Aerosmith на церемонията по раздаването на наградите "Грами" на 27-и януари. Той ще отсъства и от възпоменателното шоу, посветено на състава. Барабанистът обясни, че съди групата не за пари, а именно заради лишаването от възможността да присъства на тези специални събития.

Представител на Aerosmith коментира обвиненията на Kramer с думите, че барабанистът не можел да се присъедини към групата заради “своето емоционално и физическо състояние".

Коментари