Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
БДЖ ограничава движението на влаковете в страната
БДЖ ограничава движението на влаковете в страната
Снимка: facebook
БДЖ ограничава движението на влаковете в страната Четвъртък, 16.04.2020 г., 17:39 ч. В празничните дни няма да се движат общо 39 влака

Във връзка с предприетите противоепидемични мерки и намаляване на възможностите за безпричинни пътувания, БДЖ ще ограничи движението на влаковете в страната, съобщиха от дружеството.

За тази цел през периода от 17-и до 20-и април включително няма да се движат общо 39 влака, които пътуват по различни направления на територията на страната. 

Всички останали влакове, които ще се движат по своите маршрути, ще могат да се ползват от клиентите на БДЖ само в основни и възелни гари. Останалите гари и спирки по маршрута на тези влакове няма да се обслужват от служители на БДЖ и няма да се осъществява продажба на билети в тях. Тези гари ще бъдат единствено крайна точка на пътуване, като няма да бъде възможно осъществяване на начало на пътуването от тях.

Предварителната продажба на билети от билетни каси и онлайн продажбата на билети няма да се осъществява за празничните дни от 17-и до 20-и април.

Актуална информация за движението на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от официалната страница на дружеството и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Коментари