Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Бебето Йода се завръща през октомври
Бебето Йода се завръща през октомври
Снимка: twitter
Бебето Йода се завръща през октомври Четвъртък, 06.02.2020 г., 11:10 ч. Любимият на феновете герой ще гледаме във втория сезон на "Мандалорецът"

Бебето Йода, което се превърна в интернет сензация, ще се завърне на екран през октомври, а впоследствие може да се сдобие и със собствена поредица, каза главният изпълнителен директор на "Дисни" Боб Айгър.

Светът се влюби в симпатичния персонаж благодарение на сериала "Мандалорeцът" от вселената на "Междузвездни войни", излъчена по новата стрийминг платформа на компанията. „Мандалорецът“ проследява историята на мистериозен ловец на глави (в ролята Педро Паскал, добил известност с „Игра на тронове“). В първия сезон той създава необичайна връзка с малко същество, наречено Бебето Йода от феновете на сериала.

Айгър разкри още, че в следващите месеци на пазара ще бъдат пуснати множество продукти с лика на малкото зелено същество, което е водеща причина за популярността на шоуто.

Боб Айгър потвърди и за по-рано обявеното завръщане на Юън Макгрегър като Оби-Уан Кеноби в нов сериал, както и подготовката на предистория на „Rogue One“.

Коментари