Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Beyonce пя за най-богатия човек в Индия
Beyonce пя за най-богатия човек в Индия
Beyonce пя за най-богатия човек в Индия Понеделник, 10.12.2018 г., 08:26 ч. Певицата беше сред атракциите на тържеството по случай предстоящата сватба на дъщерята на милиардера

 

Beyonce сподели няколко снимки от пътуването си до Индия, където пя на официален прием преди сватбата на дъщерята на най-богатия мъж в страната.

beyonce

beyonce

В Instagram певицата качи няколко фотографии, на които е облечена с червена рокля със златисти елементи, вдъхновена от индийските традиции, и е накичена с подходящи златни бижута, отново в индийски стил. Засега не е известно какъв е хонорарът на мегазвездата за участието й в празненството.

beyonce

beyonce

Освен музикалната дива, сред другите известни гости на събитието са били бившият държавен секретар на САЩ Hillary Clinton и бизнесдамата и писателка Adrianna Huffington.

Beyonce е пътувала до пустинния град Удайпур, където през уикенда участва в партито преди сватбата на Isha Ambani и Anand Piramal, които ще се венчаят в сряда. Тържествата включват три дни песни, танци и предбрачни ритуали. Гостите за сватбата бяха докарани с над 100 чартърни полета.

Ambani е дъщеря на най-богатия човек в Индия Mukesh Ambani. Той е начело на компания, специализирана в нефтохимическата промишленост и има нетно състояние от 47 милиарда долара.

Кланът Piramal, от който произхожда младоженецът, има акции във фармацевтичната промишленост и в бизнеса с недвижими имоти и е предоставил на бъдещото семейство жилище с изглед към морето в Мумбай с площ от близо 5000 квадратни метра.

Двойката се сгоди в луксозен хотел на италианското езеро Комо пред 600 гости. Поканите за сватбата пък включваха колиета и скъпоценни камъни, поставени в кутии с цветя на стойност 300 000 рупии (4 236 долара) всяка.

 

Коментари