Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Beyonce представи трейлър на документалния филм за нея
Beyonce представи трейлър на документалния филм за нея
Beyonce представи трейлър на документалния филм за нея Вторник, 09.04.2019 г., 10:30 ч. Лентата се фокусира върху изпълнението на звездата на Coachella миналата година

Часове след като се появи новината за документалния филм за Beyoncе и нейното легендарно участие на Coachella през 2018г., звездата зарадва почитателите си и с трейлър на продукцията.

Видеото за “Homecoming”, който ще се излъчи за първи път на 17-и април, включва силно послание от афроамериканската поетеса, певица и защитничка на човешките права Maya Angelou. Нейният глас звучи на фона на непоказвани досега кадри от репетициите и снимки зад сцената по време на самото изпълнение на Beyonce на фестивала. Тя беше първата чернокожа жена хедлайнер на популярното събитие в неговата 19-годишна история.

“Изпълнен с откровени кадри и интервюта, които представят в детайли подготовката и силната амбиция зад нейната идея, “Homecoming” ще проследи емоционалния път от творческия процес до културното движение”, се казва в официално съобщение на медията, която ще разпространи документалния филм. Той ще се фокусира върху онази част от изпълнението, която отдава почит на исторически “черните” колежи и университети, и как Beyoncе е почерпила вдъхновение от разказите на хората, учили в тях.

Коментари