The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Beyoncé редактира и “Energy” заради Kelis
Beyoncé редактира и “Energy” заради Kelis
Снимка: facebook
Beyoncé редактира и “Energy” заради Kelis Сряда, 03.08.2022 г., 13:16 ч. Междувременно и Моника Люински поиска певицата да премахне името ѝ от песен

Beyoncé премахна от песента си “Energy” музикалния фрагмент от хита “Milkshake” на Kelis. Парчето е от новия албум на мегазвездата.

В социалните мрежи преди дни изпълнителката на песента от 2003 г. изрази остро недоволството си от факта, че никой не е поискал разрешението ѝ да използва нейния трак, дори не я е уведомил за това от чиста колегиалност. Като автори на “Energy” бяха посочени единствено Pharrell Williams и Chad Hugo, макар Kelis да изпълнява “Milkshake”.

През последните дни стана ясно, че Beyoncé ще презапише и песента “Heated” от новия си албум заради дума, която често се използва като обида за хора с увреждания.

Междувременно Моника Люински, която стана известна със скандала покрай бившия американски президент Бил Клинтън, поиска след като Beyoncé е започнала да променя някои неща, да премахне и нейното име от текста на песента си “Partition” от 2014 г.

 

 

Коментари