Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Beyonce се отказа от делото срещу "Фионсе"
Beyonce се отказа от делото срещу
Beyonce се отказа от делото срещу "Фионсе" Петък, 18.01.2019 г., 11:00 ч. Компанията базирана в Тексас продава стоки за сгодени двойки

Делото, заведено през 2016 г. от суперзвездата Beyonce срещу тексаската компания, продаваща стоки с наименованието "Фионсе" на сгодени двойки, беше прекратено по нейно искане, което съдът е приел.

Певицата твърдеше, че с продажбата на облекло и други продукти под наименованието "Фионсе", дружеството нарушава търговската й марка и обърква потребителите. Един от продуктите на "Фионсе" представлява чаша с надпис "Той сложи пръстен на ръката й", което напомня текста "Put a Ring on It" на извeстната песен на Beyonce от 2008 г. "Single Ladies".

През октомври 2018 г. федералният съд в Ню Йорк отхвърли искането на певицата за окончателно спиране на продажбите на продуктите "Фионсе" и постанови двете страни да определят дати за евентуално споразумение. През декември Beyonce помоли делото да бъде прекратено, а вчера съдът е приел нейната молба.

Не е ясно дали страните са постигнали извънсъдебно споразумение. Техните адвокати не отговориха на молбата на медиите за коментар.

 

Коментари