The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Били Дий Уилямс отново влиза в ролята на Ландо
Били Дий Уилямс отново влиза в ролята на Ландо
Били Дий Уилямс отново влиза в ролята на Ландо Сряда, 11.07.2018 г., 14:18 ч. Очаква поредната част от Междузвездни войни да завладее кината на 20 декември 2019 г.

81-годишният актьор Били Дий Уилямс, когото светът познава предимно от ролята му на Ландо Калризиан от звездната сага „Междузвездни войни", отново ще влезе в кожата на емблематичния герой в новия епизод на поредицата.

Уилямс се завръща като Ландо, който се появи за първи път през 1980 г. в "Империята отвръща на удара". Неговият герой - приятел на Хан Соло, за последен игра "Завръщането на джедаите" през 1983 г., преди Доналд Глоувър да изиграе по-младата му версия във " Соло: История от Междузвездни войни".

За последния излязъл епизод от епичната за Холивуд и целия свят сага: "Междузвездни войни: Епизод VIII - Последните джедаи" се събраха някои от най-големите звезди на оригиналния филм - Харисън Форд (Хан Соло), Марк Хамил (Люк Скайуокър) и покойната вече Кари Фишър (принцеса Лея).

Но вероятно ще има нови лица, които ще се присъединят към "далечната галктика" за епизод IX. Наскоро стана ясно, че към екипа се присъединява актрисата Кери Ръсел ("Мисията невъзможна 3", "Зората на планетата на маймуните", "Сервитьорка"). Освен нея естествено ще видим пак Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго и Адам Драйвър.

Снимките на последния епизод от сагата Скайуокър ще започнат това лято. Режисьор на лентата ще бъде Дж. Дж. Ейбрамс, който режисира и епизода „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. Очаква се филмът да завладее кината на 20 декември 2019 г.

Коментари