Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Billie Eilish ще пее и на наградите БРИТ
Billie Eilish ще пее и на наградите БРИТ
Снимка: БГНЕС
Billie Eilish ще пее и на наградите БРИТ Петък, 17.01.2020 г., 10:27 ч. В първата група обявени имена са също Harry Styles, Lewis Capaldi, Mabel и Stormzy

Ден след като стана ясно, че е избрана да изпълни песента към новия филм за Джеймс Бонд Billie Eilish се сдоби с още един професионален ангажимент. 18-годишната поп сензация ще пее на музикалните награди БРИТ, които ще се проведат на 18-и февруари в Лондон.

Певицата попадна сред първата група имена от списъка, която се допълва от Harry Styles, Lewis Capaldi, Mabel и Stormzy. Всички те ще участват и в надпреварата за британските музикални статуетки тази година.

Billie Eilish е номинирана за международна изпълнителка.

Styles ще се бори за наградата за соло изпълнител и за албум на годината с "Fine Line".

Capaldi е сред артистите с най-много номинации тази година - той може да спечели статуетка за изпълнител, песен и албум на годината, както и за нов изпълнител.

Stormzy и Mabel имат по три номинации.

Очакваме да научим скоро още имена на звезди, които ще пеят на шоуто. От Асоциацията на британската фонографска индустрия, която връчва наградите БРИТ, по-рано обявиха, че съкращават броя на категориите, които тази година са само 8, за да освободят време за повече музикални изпълнения на церемонията.

Както е известно, Billie Eilish ще пее и на наградите "Грами", където е номинирана в цели 6 категории, включително четирите най-важни - за албум, песен и запис на година, както и за най-добър нов изпълнител. Тя е най-младият артист, който успява да заслужи такова признание.

Коментари