The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Бившата съпруга на Marilyn Manson коментира обвиненията
Бившата съпруга на Marilyn Manson коментира обвиненията
Снимка: instagram
Бившата съпруга на Marilyn Manson коментира обвиненията Четвъртък, 04.02.2021 г., 13:49 ч. Dita Von Teese отговори на хората, които се притесняват за нея

Бившата съпруга на Marilyn Manson, Dita Von Teese, публикува изявление по повод обвиненията в насилие, които бяха отправени срещу него от няколко жени, сред тях и звездата от "Западен свят" Evan Rachel Wood.

Evan Rachel Wood обвини Marilyn Manson в насилие

Танцьорката, модел и актриса коментира ситуацията в Instagram, заради множеството въпроси, които са били отправени към нея по темата, включително от разтревожени почитатели.

"Още се опитвам да осмисля новините за Marilyn Manson от понеделник", пише 48-годишната Von Teese, "Благодаря и оценявам загрижеността на хората, които изразиха притеснения за състоянието ми... Моля да имате предвид, че детайлите, които бяха изнесени в публичното пространство, нямат нищо общо с преживяното от мен по време на нашите 7 години като двойка. Ако беше така, никога нямаше да се омъжа за него".

Von Teese се срещаше с Manson в продължение на няколко години преди да се венчаят през ноември 2005 г. Тя подаде документи за развод през декември 2006-а, а през следващата година бракът им беше приключен официално.

В изявлението си Von Teese казва, че е напуснала Manson година след сватбата "заради изневери и употреба на наркотици". Тя заявява, че насилието няма място в никоя връзка и призова тези, които са преживели подобно нещо да потърсят помощ. И завършва с думите, че това ще е единствения й коментар по темата.

Изявлението на Von Teese беше направено часове преди полицията в Лос Анджелис да посети дома на Manson в Студио Сити, Калифорния, за да "провери благосъстоянието му". При извършената проверка не е било установено нищо притеснително.

Музикантът отрече обвиненията и ги нарече "изкривяване на реалността". 

Marilyn Manson за обвиненията: "ужасно изкривяване на реалността"

След изявлението на Wood неговата звукозаписна компания заяви, че повече няма да работи с него. Два сериала, в които Manson, се появява, също обявиха, че премахват записаните с него сцени.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от 💄Dita Von Teese (@ditavonteese)

Коментари