Бившата съпруга на Marilyn Manson коментира обвиненията

Dita Von Teese отговори на хората, които се притесняват за нея

04 Февруари 2021
social
Снимка от instagram

Бившата съпруга на Marilyn Manson, Dita Von Teese, публикува изявление по повод обвиненията в насилие, които бяха отправени срещу него от няколко жени, сред тях и звездата от "Западен свят" Evan Rachel Wood.

Evan Rachel Wood обвини Marilyn Manson в насилие

Танцьорката, модел и актриса коментира ситуацията в Instagram, заради множеството въпроси, които са били отправени към нея по темата, включително от разтревожени почитатели.

"Още се опитвам да осмисля новините за Marilyn Manson от понеделник", пише 48-годишната Von Teese, "Благодаря и оценявам загрижеността на хората, които изразиха притеснения за състоянието ми... Моля да имате предвид, че детайлите, които бяха изнесени в публичното пространство, нямат нищо общо с преживяното от мен по време на нашите 7 години като двойка. Ако беше така, никога нямаше да се омъжа за него".

Von Teese се срещаше с Manson в продължение на няколко години преди да се венчаят през ноември 2005 г. Тя подаде документи за развод през декември 2006-а, а през следващата година бракът им беше приключен официално.

В изявлението си Von Teese казва, че е напуснала Manson година след сватбата "заради изневери и употреба на наркотици". Тя заявява, че насилието няма място в никоя връзка и призова тези, които са преживели подобно нещо да потърсят помощ. И завършва с думите, че това ще е единствения й коментар по темата.

Изявлението на Von Teese беше направено часове преди полицията в Лос Анджелис да посети дома на Manson в Студио Сити, Калифорния, за да "провери благосъстоянието му". При извършената проверка не е било установено нищо притеснително.

Музикантът отрече обвиненията и ги нарече "изкривяване на реалността". 

Marilyn Manson за обвиненията: "ужасно изкривяване на реалността"

След изявлението на Wood неговата звукозаписна компания заяви, че повече няма да работи с него. Два сериала, в които Manson, се появява, също обявиха, че премахват записаните с него сцени.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ?Dita Von Teese (@ditavonteese)

Новини