Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Бившият лейбъл на Taylor Swift пусна албум без нейно одобрение
Бившият лейбъл на Taylor Swift пусна албум без нейно одобрение
Снимка: БГНЕС
Бившият лейбъл на Taylor Swift пусна албум без нейно одобрение Петък, 24.04.2020 г., 14:00 ч. Според певицата Scooter Braun и Big Machine Label Group са го закъсали за пари по време на кризата

Драмата между Taylor Swift, Scooter Braun и Big Machine Label Group продължава.

Swift информира феновете си чрез Instagram stories, че бившият й лейбъл издава албум с нейни изпълнения на живо.

Колекцията "Live From Clear Channel Stripped 2008" се появява от известно време в Twitter, след като беше каченa в стрийминг платформите в някои части на света. От днес вече е налична и за територията на САЩ.

Записът е от изпълнение за радио от преди 12 години. Тогава певицата е все още кънтри звезда. В албума са включени 8 песни, сред тях “Fearless”, “Love Story” и “Untouchable”.

"Винаги съм откровена с вас за тези неща, затова исках да ви кажа, че не съм одобрявала това издание", казва Swift. "По всичко изглежда, че Scooter Braun и неговите финансови партньори, 23 Capital, Alex Soros и семейство Soros, и Carlyle Group, са видели последните финансови отчети и са осъзнали, че да платят 330 МИЛИОНА долара за музиката ми не е било много умно решение и имат нужда от пари".

"Според мен...Просто поредният случай на безсрамна алчност във времето на коронавируса", прави извод звездата. "Много безвкусно, но и много прозрачно".

Лайф албумът е поредното допълнение към конфликта между Swift, бившата й звукозаписна компания и Braun, който миналата година придоби Big Machine заедно с каталога от шест албума с мастър записи на певицата. 

Коментари