Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Близнакът" тръгва по кината
"Близнакът" тръгва по кината Четвъртък, 10.10.2019 г., 10:08 ч. Иновативният екшън трилър с участието на Уил Смит е дело на носителя на „Оскар“ Анг Лий

От този петък, 11-и октомври, в кината ни очаква "Близнакът" – иновативен екшън трилър на носителя на „Оскар“ Анг Лий, познат с работата си по продукции като "Тигър и дракон" и "Животът на Пи". Сред продуцентите е известният Джери Брукхаймър. Във филма суперзвездата Уил Смит влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който става мишена на мистериозен млад таен агент – негово собствено копие.

GEMINI-MAN.JPG

Извън добре познатите формати 2D, IMAX и 4DX, в избрани киносалони ще имаме възможност да се насладим на "Близнакът" и в 3D+ – революционен дигитален формат с 60 кадъра в секунда (двойно повече от стандартните 24), който предлага картина по-близка от всякога до това, което вижда човешкото око. С 60 3D изображения в секунда, 3D+ може да се похвали с по-голяма дълбочина на изображението и позволява на зрителите да видят и изживеят много повече от един кадър, „вкарвайки ги директно във филма“. Комбинацията от техническо изпълнение и екшън на по-високо ниво, която може да бъде видяна в 3D+, доставя на зрителя емоционалното пътешествие и визуалния спектакъл точно така, както е оригиналният замисъл на режисьора.

Коментари