The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Bob Dylan ще изнесе онлайн концерт
Bob Dylan ще изнесе онлайн концерт
Снимка: кадър YouTube
Bob Dylan ще изнесе онлайн концерт Четвъртък, 17.06.2021 г., 15:05 ч. Предишната изява на музиканта беше през декември 2019 г.

Bob Dylan ще изнесе първия си онлайн концерт след пандемията на 18-и юли. Феновете ще могат да гледат “Shadow Kingdom” в специализирана платформа за излъчване на подобни събития срещу 25 долара за пропуск. След това концертът ще е достъпен за още 48 часа.

В официалното съобщение за изявата се казва, че артистът ще бъде на място с интимна обстановка и ще представи песни от неговото богато творчество, изпълнени специално за това събитие.

Предишният концерт на Dylan беше през декември 2019 г. във Вашингтон. Той планираше турне през 2020 г., което беше отменено заради пандемията. На 19 юни 2020 г. излезе албумът на Dylan “Rough and Rowdy Ways”, но досега той не е изпълнявал песните от него на живо.

2020-а беше първата година без нито една изява пред публика за музиканта от 1977 г. Към момента той няма планове за турне до края на 2021 г.

Стрийминг концерт е доста нетипично решение за Dylan. През последните няколко десетилетия той не е позволявал снимачни екипи да записват концертите му, с няколко малки изключения. 

Коментари