The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Bono издава мемоарите си
Bono издава мемоарите си
Снимка: БГНЕС
Bono издава мемоарите си Сряда, 11.05.2022 г., 15:23 ч. "Предай се: 40 песни, една история" излиза през ноември

Фронтменът на U2 ще издаде мемоарите си. За книгата на Bono се говори отдавна, но сега информацията беше потвърдена от издателството.

Договор за автобиография е бил подписан още през 2015 г., но е бил запазен в тайна. Първите слухове за сделката датират от 2019 г.

Книгата е озаглавена "Surrender" и ще бъде на книжния пазар по света на 1-и ноември.

“Когато започнах да пиша книгата, се надявах да нарисувам в пълнота това, което само съм загатвал преди това в песни", казва 62-годишният ирландски музикант и активист, с истинско име Paul David Hewson, “Хората, местата и възможностите в живота ми. "Surrender" (предай се-англ.) е дума, която има много богато значение за мен. Докато растях в Ирландия през 70-те години с вдигнати юмруци (имам предвид в музикален смисъл), това не беше естествена концепция. Това е дума, около която се въртях многократно, докато не събрах мислите си за книгата. Все още се боря с тази най-смиряваща заповед. В бандата, в брака ми, във вярата, в живота ми като активист. "Предай се" е историята за липсата на прогрес на един поклонник... Със солидно количество забавления по пътя".

Подзаглавието на книгата е “40 песни, една история" - препратка към структурата на "Surrender": 40 глави, всяка от които използва за заглавие песен на U2. Сред многото хитове на групата, които ще видим, са “With Or Without You”, “Sunday Bloody Sunday” и “Where the Streets Have No Name”.

Коментари