Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Брайън Адамс с концерт в Пловдив
Брайън Адамс с концерт в Пловдив
Брайън Адамс с концерт в Пловдив Понеделник, 10.06.2019 г., 16:12 ч. Концертът ще е на 14 ноември в Многофункционална спортна зала Колодрума

Канадският певец Брайън Адамс ще посети България на 14 ноември 2019 в Многофункционална спортна зала Колодрума.

Концертът ще е първото гостуване на звездата в Пловдив. Шоуто ще бъде част от световното турне "Shine A Light", в подкрепа на едноименния четиринадесети студиен албум на изпълнителя. 

С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години.

Българската публика ще може да чуе на живо най-големите хитове на Брайън Адамс като "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me", както и песни от новия албум на музиканта.

Концертът на Брайън Адамс се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

"Shine A Light" е последният четиринадесети студиен албум на звездата. Той излезе на пазара на 1 март 2019 и дебютира на първо място в канадската класация "Canadian Albums Chart". Едноименният сингъл към албума, Брайън Адамс написва съвместно със сензацията Ed Sheeran, а парчето събира над 750 000 гледания в Youtube.

Многобройните почитатели на Брайън Адамс ще имат възможността да станат част от невероятното шоу и турнето Shine A Light на живо на 14 ноември в Пловдив.

Коментари