The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Brandy издаде първия си нов албум от 8 години
Brandy издаде първия си нов албум от 8 години
Снимка: twitter
Brandy издаде първия си нов албум от 8 години Вторник, 04.08.2020 г., 13:25 ч. Певицата най-после е свободна след дълга съдебна битка с бившия си лейбъл

Brandy се завърна след 8-годишна пауза с албума “B7”. В него има 15 парчета, в чието създаване певицата е участвала активно като автор и продуцент, а в една от песните се включва и дъщеря й Sy’rai.

Brandy сподели пред сп. Rolling Stone, че след петгодишна съдебна битка с бившата й звукозаписна компания, с този албум най-после се чувства свободна.

Въпреки че постигна споразумение с "Chameleon" още през 2017 г., Brandy казва, че не е бързала с новия албум, за да си даде време да го превърне в най-добрия си проект досега: “Подходих към него сякаш е последният ми албум. Как искам да звучи? Как искам да изразя себе си?".

Водещият сингъл от албума е баладата “Borderline”. Клипът е посветен на проблемите на психичното здраве и завършва с посланието “Не сте сами”.

След като през 2012 г. издаде шестия си албум “Two Eleven”, Brandy се фокусира върху актьорската си кариера. Тя направи дебют на Бродуей с ролята на Roxie Hart в "Чикаго" и участва в сериала “Zoe Ever After”.

Коментари