The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Britney Spears благодари на феновете за свободата си
Britney Spears благодари на феновете за свободата си
Снимка: instagram
Britney Spears благодари на феновете за свободата си Сряда, 17.11.2021 г., 14:59 ч. Певицата планира да разговаря с Oprah Winfrey за преживяното под опеката на баща си

Britney Spears благодари на организаторите на движението Free Britney за тяхната подкрепа по време на борбата й за свобода от попечителството на баща й.

Във видео в Instagram певицата отговори на въпроси на фенове за това какво ще прави сега, когато 13-годишната опека е прекратена. Тя каза, че е благодарна за малките неща, като да може да кара сама колата си и да носи в себе си пари в брой, както и да притежава разплащателни карти, за да може да си пазарува.

Spears настоя, че “не е жертва”, защото е живяла с “жертви” като дете, и именно това я е мотивирало да напусне дома си много млада и да работи здраво цели 20 години. Сега тя иска да се изявява като защитник на хора с истински проблеми и заболявания. Britney се надява също нейната история да помогне да се промени сбърканата система.

В публикацията си певицата намекна още, че възнамерява да говори с Oprah Winfrey и да сподели преживяното през последните 13 години. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Коментари