Britney Spears "плакала две седмици" от срам

Певицата за първи път коментира документалния филм за себе си

31 март 2021
social
Снимка от instagram

Britney Spears "плакала две седмици" заради документалния филм "Да натопиш Britney Spears". Той излезе през февруари и разказва за нервната криза на певицата, съдебната ѝ битка за свобода от опеката на баща ѝ, движението #FreeBritney и отношението към нея в пресата в началото на хилядолетието.

Britney най-после наруши мълчанието си по болната тема за филма. Тя казва, че не го е гледала, но въпреки това е плакала много заради него, а причината е, че се чувства засрамена от начина, по който филмът я представя.

"Животът ми винаги е бил обсъждан много... наблюдаван... осъждан, целият ми живот!!!", написа певицата в Instagram към видео, в което танцува. "През целия си живот съм била на показ докато съм пяла пред публика!!! Изисква се много голяма сила да се ДОВЕРИШ на вселената с това колко си ранима всъщност, защото винаги са ме съдили... обиждали... и засрамвали в медиите... и продължават да го правят и днес!!!! А докато светът се върти и животът продължава ние хората оставаме раними и чувствителни!!! Не съм гледала документалния филм, но от това, което все пак видях от него, се почувствах засрамена заради светлината, в която ме представя... плаках две седмици и... още плача понякога!!!! Правя каквото мога, за да съм в мир със себе си, и да поддържам радостта... любовта... и щастието в живота си".

Бившият хореограф на Spears, Brian Friedman, изрази подкрепата си в коментарите и написа "Обичам теб и думите ти. Бъди себе си. Не се отказвай".

В същото време някои последователи се усъмниха, че посланието е написано от самата Britney и поискаха вместо танцово видео тя да публикува клипче как пише собственоръчно думи в своя защита.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Новини