The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Britney Spears "плакала две седмици" от срам
Britney Spears
Снимка: instagram
Britney Spears "плакала две седмици" от срам Сряда, 31.03.2021 г., 16:17 ч. Певицата за първи път коментира документалния филм за себе си

Britney Spears "плакала две седмици" заради документалния филм "Да натопиш Britney Spears". Той излезе през февруари и разказва за нервната криза на певицата, съдебната ѝ битка за свобода от опеката на баща ѝ, движението #FreeBritney и отношението към нея в пресата в началото на хилядолетието.

Britney най-после наруши мълчанието си по болната тема за филма. Тя казва, че не го е гледала, но въпреки това е плакала много заради него, а причината е, че се чувства засрамена от начина, по който филмът я представя.

"Животът ми винаги е бил обсъждан много... наблюдаван... осъждан, целият ми живот!!!", написа певицата в Instagram към видео, в което танцува. "През целия си живот съм била на показ докато съм пяла пред публика!!! Изисква се много голяма сила да се ДОВЕРИШ на вселената с това колко си ранима всъщност, защото винаги са ме съдили... обиждали... и засрамвали в медиите... и продължават да го правят и днес!!!! А докато светът се върти и животът продължава ние хората оставаме раними и чувствителни!!! Не съм гледала документалния филм, но от това, което все пак видях от него, се почувствах засрамена заради светлината, в която ме представя... плаках две седмици и... още плача понякога!!!! Правя каквото мога, за да съм в мир със себе си, и да поддържам радостта... любовта... и щастието в живота си".

Бившият хореограф на Spears, Brian Friedman, изрази подкрепата си в коментарите и написа "Обичам теб и думите ти. Бъди себе си. Не се отказвай".

В същото време някои последователи се усъмниха, че посланието е написано от самата Britney и поискаха вместо танцово видео тя да публикува клипче как пише собственоръчно думи в своя защита.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Коментари