The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Бритни плюе по Селена, а после трие поста
Бритни плюе по Селена, а после трие поста
Снимка: БГНЕС
Бритни плюе по Селена, а после трие поста Четвъртък, 27.10.2022 г., 09:07 ч. Спиърс изглежда е иронизирала речта на Гомес от 2016 AMA

Бритни Спиърс се оказа атакувана (чрез секцията за коментари), след като феновете си помислиха, че се опитва да злепоставя Селена Гомез в скорошен пост в Instagram. Написаното, което придружаваше снимките й в червени бикини беше редактиран, за да показва само три емотикона с червени рози, но Pop Base направи екранна снимка на оригиналната публикация и я сподели повторно в своя акаунт.

Публикацията обяснява, че Спиърс изглежда е иронизирала речта на Гомес от 2016 AMA и нейния музикален видеоклип към „Ice Cream“ с BLACKPINK.

„Не се ли нервирате на жените, които получавайки награди, говорят за своите убеждения за това, че не показват телата си в Instagram? Те казват „Това НЕ е нещо, което бих направила“, но тези жени са тези, които получават бюджети за видеоклипове за 4 милиона долара за да ближат домашен сладолед... Тези момичета нямат нищо друго освен красиви тела!!!! На кого му пука, ако парадират с това???" написа Бритни.

Коментари